تست کرونا

انواع آزمایش های کرونا در منزل، محل کار و برای پرواز

جوابدهی آنلاین

آزمایشگاه کیوان در سریع‌ترین زمان ممکن (6 ساعت) و در بالاترین سطح کیفی آزمایشگاهی (برای ارگان‌های دولتی و معتبر)، در شهرهای تهران، کرج و دماوند خدمت رسانی می‌نماید.

تست کرونا
تست کرونا

خدمات آزمایشگاه کیوان برای کرونا

تست کرونا در منزل

آزمایشگاه کیوان، از ابتدای کرونا، انجام تست کرونا در منزل یا محل مورد نظر را برای بیماران فراهم کرد. خدمات نمونه گیری ما در منزل با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی توسط نمونه گیرهای آموزش دیده و با تجربه آزمایشگاه کیوان انجام می‌شود. جواب تست PCR شما طی 6 ساعت آماده خواهد شد.

تست کرونا برای پرواز

آزمایشگاه کیوان با تاییدیه وزارت بهداشت و تمامی ایرلاین‌های مسافرتی مفتخر به ارائه خدمات تست کرونا برای پرواز در منزل و آزمایشگاه می‌باشد. لازم به ذکر است تست مورد تایید شرکت‌های هواپیمایی تست RT-PCR کرونا می‌باشد. جواب تست PCR شما طی 6 ساعت آماده خواهد شد.

تست کرونا در محل کار

آزمایشگاه کیوان آماده‌ی انجام تست کرونا برای سازمان‌های دولتی نظیر فدراسیون‌های ورزشی، شرکت‌های هواپیمایی، هتل‌ها، بیمارستان‌ها و غیره است. جواب تست PCR برای سازمان‌ها و شرکت‌ها طی 6 ساعت آماده خواهد شد.

کرونا چیست؟

اوایل سال 2020 بود که بیماری مرموزی در ووهان چین شیوع پیدا کرد و به سرعت جهان را در بر گرفت. در آن زمان کرونا چیست سؤالی بود که برای عده بسیاری مطرح بود اما با گذشت زمان و درگیر شدن بیشتر افراد با این مریضی، میزان اطلاعات در خصوص این بیماری و سویه‌هایش بالاتر رفت. اما بهتر است بدانید که هر چه بیشتر با این بیماری آشنا باشید، بهتر می‌توانید خود را از ابتلا به آن دور نگه دارید و در صورت مبتلا شدن با انجام رفتارهای صحیح دوره نقاهت را کوتاه‌تر کنید و این بیماری را به دیگران منتقل نکنید. در این مطلب از مجله سلامت کیوان، قصد داریم در خصوص بیماری کرونا، پیدایش، شیوع، علائم، دوره نقاهت، روش تشخیص و انواع آن مطالبی را بیان کنیم. تا انتها با ما همراه باشید.

بیماری کرونا چیست؟

در پاسخ به سؤال کرونا چیست؟ باید بگوییم که کرونا (Coronavirus 2019) که به آن کووید 19 هم می‌گویند نوعی بیماری ویروسی و تنفسی است که با سرعت نسبتاً بالایی از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود. نام Covid برگرفته از مخفف نام‌های دیگری است. اول این کلمه با Co که مخفف کرونا است شروع می‌شود. دو حرف VI بعد از کو مخفف ویروس و D انتهای کلمه مخفف بیماری است.

کرونا

پیدایش کرونا

کرونا تا سال 2003 ویروسی کم خطر بود که تهاجم بالایی نداشت تا این که در سال 2003 با جهشی عجیب به سارس تبدیل شد. بیماری سارس، یک بیماری حاد تنفسی بود که 8000 نفر به آن مبتلا شدند و 800 نفر از این افراد جان باختند. میزان مرگ و میر 10 درصدی این ویروس نکته‌ای بود که توجه بسیاری از دانشمندان را به خود جلب کرد. این ویروس دوباره در سال 2012 تغییر پیدا کرد و به شکل ویروسی با نام مرس بروز پیدا کرد. ویروس مرس 573 نفر را مبتلا کرد که 105 نفر از مبتلایان جان باختند و آمار مرگ و میر 18 درصدی از این ویروس به جا ماند. تا این که بالاخره در اوایل سال 2020 این ویروس در شهر ووهان چین شناسایی شد و به سرعت میلیون‌ها نفر را در سراسر دنیا مبتلا کرد. نکته‌ای که در این حین حائز اهمیت است، کاهش شدید میزان مرگ و میر این ویروس نسبت به دو نوع قبلی آن بود.

در ابتدا بسیاری عقیده داشتند که این ویروس از طریق مار و در یک بازارچه غذاهای دریایی در شهر ووهان منتشر شده است اما تحقیقاتی که روی بیماری و افراد انجام شد، نشان می‌دهد که اولین فرد مبتلا شده به کرونا هیچ ارتباطی با آن بازارچه و مار نداشته است. هنوز جواب دقیقی برای منبع و چگونگی انتشار آن وجود ندارد و دانشمندان در حال انجام تحقیقات بیشتر هستند. البته یک تحقیق نشان می‌دهد که توالی ژنتیکی ویروس کرونا به میزان 96 درصد با خفاش‌ها یکسان است. باید بدانید که دو ویروس قبلی، یعنی سارس و مرس نیز از خفاش به انسان‌ها منتقل شده‌اند.

شیوع کرونا

این بیماری با توجه به این که از راه تنفس به سرعت منتقل می‌شود با سرعت بسیار زیادی تمام جهان را آلوده کرد به طوری که تنها در حدود یک ماه بعد از شیوع آن در چین، در بسیاری از کشورها وضعیت رو به وخامت می‌رفت و قوانینی برای تجمع‌ها و عبور و مرور و قرنطینه وضع می‌شد.

قطرات آب دهان یا مخاط بینی اصلی‌ترین قسمت‌های ناقل ویروس هستند. عطسه و سرفه فرد مبتلا حاوی این قطرات است و می‌تواند باعث شود تا افرادی که در فاصله 2 متری فرد هستند، تحت خطر قرار گیرند. البته این ویروس سنگین است و به همین دلیل نمی‌تواند برای مدتی طولانی روی هوا معلق بماند. پس اگر بیشتر از 2 تا 3 متر از افراد فاصله دارید، در فضای آزاد هستید و هر دو ماسک زده‌اید نباید خیلی نگران باشید.

ویروس کرونا می‌تواند از طریق سطوح نیز منتقل شود. همان‌طور که گفتیم این ویروس سنگین است. ویروس‌هایی که از طریق سرفه و عطسه افراد مبتلا به هوا منتقل می‌شوند به سرعت بر روی سطوح می‌نشینند. دست زدن به سطوح باعث آلوده شدن دست می‌شود. تماس دست آلوده با چشم، بینی و دهان منجر به بیمار شدن افراد می‌شود.

علائم ویروس کرونا
علائم ویروس کرونا

علائم کرونا چیست؟

ابتلا به بیماری کووید 19 نشانه‌های مشخصی دارد که در صورت مشاهده این نشانه‌ها باید فرد سریعاً خود را قرنطینه کند و به افرادی که به تازگی با آن‌ها در ارتباط بوده اعلام کند تا آن‌ها نیز حواسشان بسیار بیشتر باشد. مهم‌ترین علائم ابتلا به کرونا به شرح زیر است.

1- تب

تب کردن از اولین و مشخص‌ترین ویژگی‌های بیماری‌های ویروسی مانند کرونا است. این ویروس باعث عفونت ریه می‌شود و همین امر سبب می‌شود تا تب افراد بالا رود. بروز علائم دیگر مهر تأییدی بر ابتلا به کرونا است.

شما می‌توانید بیشتر در خصوص تب کرونا در اینجا بخوانید: بهترین روش درمان تب کرونا

2- سرفه

سرفه‌های خشک ناشی از مشکلات تنفسی و عفونت ریه از دیگر نشانه‌های ابتلا به این ویروس است. سرفه‌های جدید، پیوسته و زیاد از مهم‌ترین نشانه‌های ابتلا به این بیماری است. سرفه زیاد و پیوسته یعنی این که فرد بیشتر از سه نوبت و در هر نوبت چندین سرفه در روز دارد. البته افرادی که در گذشته با مشکل سرفه کردن مواجه بودند باید بدانند که میزان سرفه آن‌ها بسیار بیشتر و بدتر می‌شود.

همچنین می‌توانید بیشتر در خصوص سرفه کرونا در اینجا بخوانید: بهترین روش درمان سرفه

3- بدن درد

بسیاری افراد در زمان ابتلا به کرونا با بدن درد شدید و خستگی مفرط مواجه بودند. وجود این درد و خستگی به همراه علائم قبلی از نشانه‌های ابتلای فرد به کرونا است.

برای مطالعه بیشتر در خصوص بدن درد کرونا به این لینک مراجعه کنید: بهترین روش درمان بدن درد کرونا در خانه

4- اسهال و استفراغ

اسهال و استفراغ از نشانه‌هایی نیست که در تمام افراد بروز پیدا کند اما از علائمی است که ممکن است فرد مبتلا به کرونا به آن دچار شود. البته اخیرا (خرداد ماه 1401) با شروع فصل گرما، ویروس اسهال و استفراغ جدید شیوع پیدا کرد که افراد زیادی به آن مبتلا شدند. بیشتر درباره این ویروس و درمان آن را می‌توانید اینجا بخوانید: درمان ویروس جدید اسهال و استفراغ

5- از دست رفتن حس بویایی و چشایی

یکی دیگر از نشانه‌های ابتلا به کرونا که همه افراد به آن دچار نمی‌شوند، از دست رفتن حس بویایی و چشایی است که در صورت بروز چنین نشانه‌ای فرد به احتمال بسیار بسیار بالا به کرونا مبتلا شده است. در صورتی که این علامت را دارید در اولین فرصت نسبت به انجام تست کرونا اقدام نمائید.

6- تنگی نفس

از دیگر نشانه‌های وجود ویروس کرونا در بدن، تنگی نفس است. این علامت با احساس گرفتگی در سینه همراه است که نفس کشیدن راحت را از فرد مبتلا می‌گیرد. البته تنگی نفس می‌تواند علت‌های مختلفی داشته باشد که در صورت بروز آن، و برای اطمینان از ابتلا به این ویروس، تست کرونا در منزل انجام دهید. همچنین می‌توانید بیشتر در خصوص تنگی نفس در این لینک بخوانید: علت تنگی نفس؛ بهترین درمان نفس تنگی کرونا در خانه

7- سردرد

سردرد از علائمی ست که می‌تواند به علت ویروس‌های تنفسی زیادی مانند کرونا رخ بدهد. مطالعات زیادی سردرد را نیز از نشانه‌های ویروس کرونا دانسته‌اند؛ اما همانطور که گفته شد، سردرد از علائم قطعی کرونا نیست؛ ممکن است علت سردرد شما بیمار دیگری باشد و یا ابتلای شما به کرونا باعث سردرد نشود و علائم دیگری را تجربه کنید. تنها راه تشخیص آن، انجام تست کرونا به روش PCR است بیشتر درباره درمان سردرد و نشانه‌های سردرد کرونا در این لینک بخوانید: علائم سردرد کرونا و روش درمان

8- گلو درد

گلودرد یکی از علائم کروناست. با این حال گلودرد و سوزش گلو علائم بیماری‌های دیگری مانند سرماخوردگی، آنفولانزا یا حساسیت فصلی نیز هستند. تعداد زیادی از افراد مبتلا به کرونا، گلودرد را نیز تجربه کرده‌اند. اما چگونه باید تشخیص دهیم که گلو درد ما نشانه کروناست یا بیماری دیگر؟ تنها با انجام تست کرونا می‌توانیم این ویروس و دیگر بیماری‌ها را تمیز دهیم. بیشتر درباره گلودرد کرونا اینجا بخوانید: درمان گلو درد کرونا

9- ضعف و بی حالی

از دیگر نشانه‌های این ویروس همه گیر، ضعف و بی حالی است. ضعف و خستگی کرونا ممکن است تا مدت‌ها همراه بیمار باقی بماند و بازگشت به زندگی عادی را دشوار سازد. روش‌هایی برای بهبود و درمان ضعف و بی حالی کرونا وجود دارد که در این لینک می‌توانید مشاهده کنید: درمان فوری ضعف و بی حالی؛ 7 روش رفع ضعف کرونا در خانه

در تصویر زیر می‌توانید رایج‌ترین علائم ابتلا به امیکرون را مشاهده کنید.

مطالب مرتبط:

علائم امیکرون چیست؟

پس از انتشار کرونا و جهش‌های متفاوت این بیماری برخی از نشانه‌ها نیز تغییر کرده است. آخرین سویه همه‌گیر این بیماری، امیکرون نام دارد که حالا با جهش‌های جدید خود، قربانیان زیادی میگیرد و آغازگر پیک ششم، پیک هفتم و پیک هشتم کرونا در کشور بوده است. در افراد مبتلا به امیکرون نشانه‌های زیر رویت شده است.

  • تهوع و استفراغ
  • اسهال
  • کمر درد
  • کاهش اشتها
  • هذیان
  • نفخ
  • سوزش سر دل
  • بثورات پوستی
  • تعریق شبانه
  • درد قفسه سینه
  • درد شکم

همانطو که گفته شد، کودکان نیز ممکن است به ویروس کرونا مبتلا شوند. حالا که زیرسویه‌های جدید امیکرون باعث افزایش آمار مبتلایان علی الخصوص کودکان شده است بد نیست در این فیلم کوتاه علائم امیکرون در کودکان را مشاهده کنید.

در صورتی که هریک از علائم ذکر شده را دارید، در منزل خود بمانید و تنها با چند کلیک تست کرونا در منزل را درخواست دهید. آزمایشگاه کیوان در سریع‌ترین زمان ممکن نیروی خود را در منزل و محل شما ارسال کرده و 6 ساعت کاری پس از نمونه گیری جواب الکترونیکی تست کرونا را برای شما ارسال می‌کند. جهت درخواست تست فوری کرونا در منزل روی تصویر زیر کلیک کنید.

تست کرونا در منزل
تست کرونا در منزل

دوره نقاهت کرونا

با توجه به این که درصد بسیار بالایی از مردم بیماری را با شدت خفیف تا متوسط تجربه می‌کنند، در سویه‌های قبلی و اولیه کرونا معمولاً طول این بیماری در 14 بوده است، ولی در سویه امیکرون و زیرسویه‌های آن مدت زمان بیماری به حدود 5 روز کاهش داشته است. همچنین افرادی که مراقبت‌های لازم را برای بیماری خفیف انجام نمی‌دهند یا به بیماری شدید مبتلا شده‌اند، طول دوره نقاهت آن‌ها افزایش می‌یابد.

توجه داشته باشید که در دوران نقاهت افراد مبتلا باید به نکاتی توجه کنند. این نکات عبارتند از:

  • فرد مبتلا باید قرنطینه و دور از افراد دیگر باشد.
  • فعالیت‌های بدنی و مخصوصاً فعالیت‌های خارج از خانه را متوقف کند.
  • به مکان‌های عمومی مراجعه نکند.
  • از وسایل حمل و نقل عمومی، مخصوصاً مترو و اتوبوس استفاده نکند.
  • در صورت امکان از حمام جداگانه با سایر افراد خانواده استفاده کند.
  • از الکل برای ضد عفونی کردن لوازمی که فرد مبتلا استفاده می‌کند، استفاده شود.
  • از لوازم فرد مبتلا مانند لیوان، ظروف، قاشق، چنگال، حوله، تخت خواب و سایر لوازم نباید استفاده کرد.
  • پس از اتمام دوره نقاهت پیشنهاد می‌شود تست کرونا انجام دهید و با جواب منفی به زندگی عادی بازگردید.

بیشتر بخوانید: روزشمار علائم کرونا

انواع کرونا چیست؟

حالا که می‌دانید کرونا چیست، به چه صورتی منتقل می‌شود و افراد مبتلا چه علائمی دارند، بد نیست اندکی در خصوص انواع کرونا نکاتی را بیان کنیم. از زمان همه‌گیری کرونا سویه‌ها و انواع بسیاری از کرونا در جهان وجود داشت. اما تنها 5 نوع قالب و قابل توجه در میان آن‌ها وجود داشت که بد نیست با آن‌ها آشنا شوید. این 5 نوع عبارتند از:

1- سویه آلفا (کرونا انگلیسی)

پس از انتشار این ویروس اولین سویه خطرناک در اکتبر سال 2020 در جنوب شرقی انگلستان کشف شد. این سویه از کرونا قدرت انتشاری 40 تا 80 درصد بیشتر از سویه اولیه و ویروس کرونا داشت و به همین دلیل افراد بیشتری را با سرعت بسیار بالایی درگیر کرد. این بیماری می‌توانست ریه را در مدت تنها سه روز درگیر کند و به همین دلیل مورد توجه بسیاری از دانشمندان قرار گرفت. روش تشخیص این سویه تست کرونا از نوع PCR می‌باشد.

جهت مطالعه بیشتر در رابطه با سویه آلفا کلیک کنید: سویه آلفا

تست کرونا آلفا

در آزمایشگاه تخصصی ویروس شناسی کیوان تست کرونا با تشخیص گونه آلفا انجام می‌شود. ثبت درخواست

2- سویه بتا

سویه بتا(1) در 18 دسامبر 2020 در کشور آفریقای جنوبی شناسایی شد. قدرت و میزان آسیب زنندگی سویه بتا بسیار شبیه سویه آلفا بود. اما نکته دیگری که باعث نگرانی دانشمندان می‌شد این بود که این ویروس در جوانان و افراد سالم نیز شیوع بیشتری داشت و همچنین میزان اثر بخشی آنتی بادی‌های تولید شده توسط بدن در برابر ابتلا به ویروس‌های قبلی یا تزریق واکسن را کاهش می‌داد. این سویه در 30 کشور جهان شیوع گسترده پیدا کرد. تنها روش تشخیص قطعی در این سویه تست کرونا به روش PCR می‌باشد.

تست کرونا بتا

در آزمایشگاه تخصصی ویروس شناسی کیوان تست کرونا با تشخیص گونه بتا انجام می‌شود. ثبت درخواست

3- سویه گاما

سویه گاما(2) در ژانویه سال 2021 شناسایی شد. این سویه مانند سویه بتا میزان اثر بخشی آنتی بادی‌ها را کاهش می‌دهد اما تنها در کشورهای برزیل، کره جنوبی و آمریکا شیوع گسترده داشت. به جهت تشخیص این سویه باید تست کرونا انجام دهید.

تست کرونا گاما

در آزمایشگاه تخصصی ویروس شناسی کیوان تست کرونا با تشخیص گونه گاما انجام می‌شود. ثبت درخواست

4- سویه دلتا (کرونای هندی)

سویه دلتا که به دلیل مشاهده در هندوستان به کرونای هندی معروف است، اولین بار در اکتبر 2020 مشاهده شد. این ویروس به میزان 60 درصد سریع‌تر از سویه آلفا منتشر می‌شد و به سرعت در 90 کشور جهان شیوع پیدا کرد. این سویه پس از 4 روز ریه افراد را درگیر می‌کرد اما پس از چند روز افراد بهبود نسبی پیدا می‌کردند. اما مجدداً توسط کرونا دلتا به ریه آن‌ها حمله می‌شد و در صورت عدم توجه، وضعیت فرد به سرعت وخیم می‌شد. کارشناسان توصیه می‌کردند افراد با کوچ ترین علائم سریعاً تست کرونا انجام داده تا قبل از شدت گرفتن بیماری بتوان آن‌را کنترل کرد.

تست کرونا دلتا

در آزمایشگاه تخصصی ویروس شناسی کیوان تست کرونا با تشخیص گونه دلتا انجام می‌شود. ثبت درخواست

5- سویه امیکرون

امیکرون یک سویه یا واریانت جدید از کرونا است که ابتدا در آفریقای جنوبی مشاهده شد و به سرعت در کشورهای دیگر شیوع پیدا کرد. میزان کشندگی این ویروس از سایر سویه‌ها کمتر است اما سرعت انتقال بالایی دارد. امیکرون زیرسویه‌هایی نیز داشته که شامل BA.1 . BA.2 . BA.4 . BA.5 , XE . BA.4.6 و حالا در دی ماه 1401زیر سویه جدید کرونا به نام BW.1 می‌باشد. زیرسویه‌های جدید هرکدام رفتار متفاوتی از خود نشان می‌دهند. همین زیرسویه‌ها عامل اصلی وقوع پیک‌های جدید در کشور ما و در جهان بوده است.

رفته رفته با کاهش اثربخشی واکسن‌های تزریق شده و پیدایش یک زیرسویه جدید امیکرون، به نام BA.4 و BA.5 آمار مبتلایان و فوتی‌ها مجدد رو به افزایش رفت و موج هفتم کرونا را در تیر و مرداد 1401 رقم زد. کارشناسان تزریق دوز یادآور واکسن کرونا (دوز سوم و دوز چهارم) را توصیه کرده‌اند. تنها راه تشخیص قطعی امیکرون نیز تست کرونا با روش PCR است. حالا متخصصان در کشور از احتمال وقوع مجدد پیک جدید کرونا در اسفند 1401 با زیر سویه جدید امیکرون خبر می‌دهند و به تزریق دوز یادآور کرونا تاکید کرده‌اند.

تست کرونا امیکرون

در آزمایشگاه تخصصی ویروس شناسی کیوان تست کرونا با تشخیص گونه امیکرون انجام می‌شود. ثبت درخواست

تست فوری کرونا برای پرواز
تست فوری کرونا برای پرواز

مطالب مرتبط:

روش‌های تشخیص بیماری کرونا چیست؟

متخصصان برای تشخیص بیماری کرونا از چند آزمایش استفاده می‌کنند که این آزمایش‌ها عبارتند از:

1- تست PCR – تست کرونا

بهترین و معتبرترین راه برای این که مشخص شود فردی به کرونا مبتلا شده یا خیر، استفاده از تست PCR است. این تست در حقیقت اصلی‌ترین تست تشخیص ابتلای افراد به کرونا است و متخصصان از سایر تست‌ها برای تشخیص بهتر وضعیت بیمار استفاده می‌کنند. تست PCR را با استفاده از یک سوآپ 15 سانتی‌متری و پنبه‌ای می‌گیرند. با استفاده از این سوآپ از داخل حفره بینی و انتهای حلق افراد نمونه برداری می‌کنند. تست کرونا با روش PCR، ممکن است با کمی درد همراه باشد. جهت انجام این آزمایش نیاز به آمادگی خاصی نبوده و نیازی به ناشتا بودن ندارد.

آزمایشگاه کیوان مفتخر است که می‌تواند جواب تست PCR مراجعین محترم را در کمتر از 8 ساعت پس از پذیرش آماده کند و چنانچه مراجعه کننده جواب آزمایش خود را جهت موارد اورژانسی و یا ارائه به ایرلاین‌ها نیاز داشت، 6 ساعت پس از پذیرش جواب فرد آماده خواهد شد.

2- تست آنتی بادی – تست کرونا

تست آنتی بادی نشان دهنده میزان آنتی بادی مقابله کننده با کرونا در بدن شما است. این تست نشان می‌دهد که بدن شما تا چه میزانی برای مقابله با کرونا تلاش کرده و آنتی بادی ساخته است. همچنین این تست نشان می‌دهد که آیا یک فرد در گذشته نیز به کرونا مبتلا شده یا خیر. برخی افراد بدون این که علائمی داشته باشند به کرونا مبتلا می‌شوند و این تست نشان می‌دهد که آن‌ها در گذشته بیمار شده‌اند. انواع آنتی بادی‌های مرتبط با کرونا:

ایمونوگلوبولین G یا (IgG)

آزمایش خون (IgG) نشان‌دهنده ابتلای قبلی و بهبودی از بیماری است که معمولاً 4 تا 6 هفته بعد از ابتلا و بهبودی از بیماری در خون ظاهر می‌شود. جهت انجام این آزمایش نیاز به آمادگی خاصی نبوده و نیاز به ناشتا بودن هم ندارد.

آزمایشگاه کیوان جواب این آزمایش را در کمتر از 24 ساعت پس از انجام تست، حاضر و بر روی سایت قرار می‌دهد. مراجعه کننده محترم می‌تواند با مراجعه به بخش جوابدهی آنلاین نتیجه تست خود را دریافت نماید.

ایمونوگلوبولین M یا (IgM)

آزمایش خون (IgM) نشان دهنده ابتلا اخیر به بیماری است که حدوداً سه هفته بعد از ابتلا در خون قابل تشخیص است و بعد از گذشت یک ماه تا شش هفته در خون ناپدید می‌شود. جهت انجام این آزمایش نیاز به آمادگی خاصی نبوده و نیاز به ناشتا بودن هم ندارد.

جواب این آزمایش هم در کمتر از 24 ساعت پس از انجام تست، حاضر و بر روی سایت قرار داده می‌شود.

سنجش ایمنی بدن در برابر ویروس کرونا (Anti-Spike IgG)

سنجش آنتی بادی بعد از واکسیناسیون COVID-19 Anti-Spike IgG جهت تشخیص وضعیت ایمنی بدن چند هفته بعد از واکسیناسیون با واکسن‌های نوترکیب از جمله سینوفارم، برکت، بهارات، فخرا، اسپوتنیک، آسترازنکا، فایزر و مدرنا این این آزمایش را انتخاب نمایید. جهت انجام این آزمایش نیاز به آمادگی خاصی نبوده و نیاز به ناشتا بودن هم ندارد. این آزمایش بعد از تزریق دو دوز واکسن انجام می‌شود.

جواب این آزمایش هم در کمتر از 24 ساعت پس از انجام تست، حاضر و بر روی سایت قرار داده می‌شود.

درخواست ایمنی پس از واکسن
درخواست ایمنی پس از واکسن

3- تست سی تی اسکن قفسه سینه – تست کرونا

تست دیگری که برای بررسی وضعیت بیماران از آن‌ها می‌گیرند، تست سی تی اسکن ریه است. این تست می‌تواند میزان درگیری ریه افراد با ویروس کرونا و میزان وخامت وضعیت ریه را نشان دهد تا دکترها و متخصصان بتوانند تصمیمات بهتری برای بهبود وضعیت فرد اتخاذ کنند.

می‌توانید مطالعه کنید: تشخیص کرونا از طریق تست پی‌سی‌آر یا سی‌تی‌اسکن

آیا تست کرونا در منزل هم انجام می‌شود؟

بله، در صورتی که نیاز به تست کرونا در منزل دارید، می‌توانید درخواست نمونه گیری خود را از طریق سایت آزمایشگاه کیوان و یا تماس با شماره 91071292-021 ثبت نمایید. همکاران ما در اولین زمان ممکن به محل شما مراجعه خواهند کرد.

اگر درخواست تست برای دو نفر یا بیشتر داشتیم چیکار کنیم؟

به حساب کاربری خود در سایت وارد شوید، در قسمت آزمایش جدید، پس از انتخاب تاریخ با کلیک بر روی گزینه “افزودن فرد جدید” می‌توانید نفرات دوم، سوم و بیشتر را اضافه نمایید.

دقت آزمایش در منزل چه میزان هست؟

در حال حاضر تست PCR کرونا دقیق‌ترین و بهترین روش برای تشخیص ویروس کرونا می‌باشد. برخی افراد این ‌گونه فکر می‌کنند که اگر حضوری به آزمایشگاه مراجعه کنند نتیجه‌ی دقیق‌تری دریافت خواهند کرد و انجام تست کرونا در منزل دقت بالایی ندارد. در حالی که انجام تست کرونا در منزل نه تنها تفاوتی با انجام آن در مراکز درمانی نخواهد داشت، بلکه به مراتب مطمئن‌تر و ایمن‌تر از انجام آن در محیط شلوغ آزمایشگاه است. پرسنل آزمایشگاه کیوان با رعایت کلیه پروتکل‌های بهداشتی اعم از انتقال سریع نمونه‌ها به آزمایشگاه و استفاده از باکس‌های یخ آزمایشگاهی، جهت دقت بیشتر نمونه‌ها درخدمت شما هستند.

هزینه تست کرونا در منزل چقدر است؟

در آزمایشگاه تخصصی ویروس شناسی کیوان هزینه تست PCR کرونا، 400/000 تومان + هزینه رفت و آمد نمونه گیری است. هزینه رفت و آمد بر حسب مسافت شما تا آزمایشگاه محاسبه می‌شود؛ داخل شهر تهران کمترین هزینه 38 هزار تومان و بیشترین هزینه 99 هزار تومان می‌باشد. حومه تهران هم تا 300 هزار تومان متغیر است.

چه زمانی پس از شروع علائم باید تست کرونا بدیم؟

متخصصان بر این باورند که پس از گذشت حدود 3 روز از شروع علائم جهت انجام تست PCR کرونا اقدام کنید. این فاصله زمانی به جهت دقت بیشت و کم شدن خطای تست می‌باشد. به این نکته توجه کنید که در این فاصله زمانی و تا زمان مشخص شدن نتیجه، قرنطینه رو رعایت کنید.

چه زمانی می‌توانیم تست کرونا در منزل انجام دهیم؟

آزمایشگاه کیوان همه روزه از ساعت 7 صبح الی 20:30 حتی ایام تعطیل در خدمت شما عزیزان است. برای ثبت درخواست آنلاین می‌توانید در هر ساعتی از شبانه روز در سایت آزمایشگاه کیوان اقدام نمائید.

بعد از شروع علائم کرونا کدوم تست رو باید انجام بدیم؟

در حال حاضر بهترین و دقیق‌ترین روش برای تشخیص ویروس کرونا، استفاده از آزمایش PCR است که از حلق و بینی انجام می‌شود. متخصصان و آزمایشگاه‌های معتبر بر این نظرند که اگر در حال حاضر دارای علائم هستید، بعد از گذشت 3 روز از تست پی سی آر استفاده کنید. آزمایش‌های آنتی بادی برای بعد از مبتلا شدن شما و تشخیص میزان مقاومت شما در مقابل این ویروس می‌باشد.

از کجا بفهمیم کرونا گرفته ایم یا سرما خورده ایم؟

تنها راه تمیز این بیماری اول شناخت علائم کرونا و سرماخوردگی است و سپس انجام تست کرونا به روش PCR می‌باشد.

تست کرونا چقدر خطا داره؟

همه تستهای آزمایشگاهی ممکن است با درصدی خطا همراه باشند که عوامل مختلفی از مهارت تکنسین آزمایشگاه، تا زمان و نحوه نمونه گیری و مواد به کار رفته در آزمایش و غیره روی بالا و پایین رفتن این خطا تاثیرگذار هستند. کیت‌های استفاده شده در آزمایشگاه کیوان از بروزترین تکنولوژی‌های دنیا بهره برده است. به این دلیل آزمایشات انجام شده بسیار دقیق و با درصد خطای کمی انجام خواهد شد.